Copyright 2007 Voland.nl
Voland > Stoppani

Stoppani

Al meer dan 110 jaar lang  heeft Stoppani zich ontwikkeld tot leverancier van kwaliteit's  producten en  heeft vele samenwerking's verbanden met  met andere belangrijke internationale maatschappijen. 
Ons breed product portfolio omvat voorbereidingsproducten (primers, plamuren, verven, vernissen, verf verwijderaars, grondverven , verdunningen, en anticorrosieve deklagen), speciale producten (de beschermende en deklagen van de anti-osmose, niet-toxische verven voor contact met levensmiddel, enz. ). 
Het product portfolio van Stoppani word goedgekeurd door belangrijke binnenlandse en buitenlandse autoriteiten , zoals: KIWA, TNO, ENEL, SNAM, RINA, ENZ. en overeenkomstig de verscheidene standaardspecificaties (UNI, ISO, enz. ). Ons uitgebreide producten gamma ontwikkelt zich voortdurend en kan altijd voldoen aan de lokale eisen, waarmee wij werken; met inbegrip van het gebouw en de houten de industrie beschermende deklagen en de plezierboot sector. 
Stoppani werkt uitgebreid in de binnenlandse (italiaanse)  markt maar onze producten, vooral die van de maritieme lijn, worden verhandeld in vele Europese landen en in de V.S. 


DE VERVEN EN VERNISSEN VOOR MARITIEME TOEPASSINGEN

Stoppani is toepasbaar op  hout,  metaal en andere oppervlakten en biedt een breed portfolio aan  producten van geavanceerde technologische formulering, die duurzaamheid en perfecte kwaliteit aanbiedt aan de veeleisende gebruiker. 
De specificaties van het product, die door belangrijke Italiaanse en internationale standaardinstituten worden erkend, hebben de veiligheidskopie van meer dan honderd jaar van constant onderzoek naar betere kwaliteit en meer milieuveiligheid. De volledige specificaties, die op elk blik en in de technische brochures meegeleverd , getuigt van de hoge prestaties van onze verven.

Goedgekeurd door de TNO Centra DE Recherches Batelle, hygiëne en veiligheidsinstituten, universiteiten enz. brand-preventie goedkeuring door het Italiaanse Ministerie van Interne Zaken, het Hoofdkantoor van de Civiele Bescherming. goedgekeurd door diverse belangrijke privé maatschappijen en openbare instellingen als vergaderingsnormen Italiaanse en internationale UNI, ISO, ASTM, API en UNICHEM. 


Dankzij Voland,  bent u verzekerd van uitstekende ondersteuning bij het verwerken van onze producten.

Submenu

© 2007 Voland